Alhena Kragujevac

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

pretraga sajta


NAŠE USLUGE

Izrada reklamnih balona, pogodnih za sve vrste promocija, oblika,veličine i boje u skladu sa vašim potrebama i željama uz mogućnost štampe.

Izrada i reparacija svih vrsti igrališta na naduvavanje, oblika,veličina i boja po vašoj želji.

Površina igrališta može biti zanimljivo mesto za vašu reklamu, pa su ona pogodna i za promotivne svrhe.

O nama

   Firma “Alhena” je nastala 1995 godine u Kragujevcu. U početku su se aktivnosti bazirale na izradi konstrukcijskih rešenja i na postavljanje samih tendi, na reparaciju i modifikaciju ciradnih konstrukcija na specijalnim vozilima.

   Idući paralelno sa tekućim promenama i zahtevima tržišta  svoj način delovanja postepeno prilagodjavamo željama naših klijenata i krajem devedesetih usvajamo proizvodnju reklamnih balona,  totema, reklamno  ciljnih kapija ,dečjih igrališta na naduvavanje.

   2003 godine počinjemo i sa izradom prvih sportskih hala sa konstrukcijom a zatim slede i sportske hale samonosive konstrukcije.

   U najnovijem periodu usvajamo  rešenja (balon sale mali fudbal, tennis)  koja se po svojoj specifičnosti a tu presvega mislimo na ekonomsku isplativost kao i na stepen komoditeta krajnih korisnika umnogome razlikuju od sličnih konkurentnih proizvoda u našem širem okruženju.

   Alhena svoj uspeh gradi i na uspehu svojih partnera. Tu pre svega mislimo na naše cenjene kupce, dobavljače kao i na lokalne sredine bez kojih bi i naš napredak i ukupno zadovoljstvo ostvarenim bilo umanjeno.
 Zbog toga zajedno sa našim partnerima radimo na razvoju medjusobnih odnosa , transparentnosti – kvalitetu kao  i na obaveštenosti potrošača našim inovacijama.

   Iz svega gore navedenog, a u cilju stalnog unapredjenja i razvoja odlučili smo da našu ponudu proizvoda i usluga kao i sve naše poslovne uspehe i novine u  proizvodnji podelimo zajedno sa vama na internet adresi alhenakg.com.

Preuzmite podatke za identifikaciju firme SZR Alhena

Copyright © 2009 - 2010 Alhena Kragujevac. Created by: WebPortal | Powered by: Site2GO.eu - Tvoj sajt za poneti
Zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima ovog web portala bez pisane saglasnosti